Itáliai Tyúk : cochin - apro.tk - Lassan kezd kialakulni a baromfi ízlésem.nem biztos, hogy ez bárkinek tetszik, de nem is fontos.

Az itáliai baromfi fajtaleírása származás: Itáliai tenyész tojás eladó fogoly,kék,fekete,feketebabos szinben a tojás 120ft db. Itáliai és tőrpe cochin csirkék és felnőttek eladók. Szűk helyen kicsit izgágák és a tyúkok kergetik egymást. A csibék vaxxitex hvt ibd vakcinázva vannak.

Itáliai kakas eladó vagy cserélhető. Díszbaromfik az udvarunkon: Itáliai tyúkjaink
Díszbaromfik az udvarunkon: Itáliai tyúkjaink from 2.bp.blogspot.com
Eladó vagy cserélhető egy itáliai tenyészkakas. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta. Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. Szűk helyen kicsit izgágák és a tyúkok kergetik egymást. Itáliai kakas eladó vagy cserélhető. Itáliai és tőrpe cochin csirkék és felnőttek eladók. Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk. Elődeik az olasz lombardiában élő rómaiak parlagi tyúkjai voltak.

Itáliai kakas eladó vagy cserélhető.

1 itáliai tyúk és 1 itáliai kakas elado! Elődeik az olasz lombardiában élő rómaiak parlagi tyúkjai voltak. Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. Az itáliai baromfi fajtaleírása származás: Lassan kezd kialakulni a baromfi ízlésem.nem biztos, hogy ez bárkinek tetszik, de nem is fontos. Eladó australorp napos csibe és előnevelt csibe. Eladó vagy cserélhető egy itáliai tenyészkakas. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta. Olasz parlagi tyúkokból került kitenyésztésre. Kakas közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. Ár 3.000 ft cserébe tyúk csirke érdekel. Itáliai és tőrpe cochin csirkék és felnőttek eladók. A csibék vaxxitex hvt ibd vakcinázva vannak.

Elődeik az olasz lombardiában élő rómaiak parlagi tyúkjai voltak. Itáliai és tőrpe cochin csirkék és felnőttek eladók. Ugyan itt eladó jól tojó tyúkok fekete,kék,feketebabos,fogoly,ezüst. Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk. Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk.

Ugyan itt eladó jól tojó tyúkok fekete,kék,feketebabos,fogoly,ezüst. Itáliai fogoly
Itáliai fogoly from patakai.hupont.hu
Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk. Kakas közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. Elődeik az olasz lombardiában élő rómaiak parlagi tyúkjai voltak. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta. 1 itáliai tyúk és 1 itáliai kakas elado! Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk. Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. Az itáliai baromfi fajtaleírása származás:

Az ezüst itáliai kakas feje és a sörénye ezüstfehér, fekete mezővel a tolltengely .

Itáliai kakas eladó vagy cserélhető. Kakas közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. Szűk helyen kicsit izgágák és a tyúkok kergetik egymást. Itáliai és tőrpe cochin csirkék és felnőttek eladók. Eladó australorp napos csibe és előnevelt csibe. Itáliai tenyész tojás eladó fogoly,kék,fekete,feketebabos szinben a tojás 120ft db. Az itáliai baromfi fajtaleírása származás: Lassan kezd kialakulni a baromfi ízlésem.nem biztos, hogy ez bárkinek tetszik, de nem is fontos. Elődeik az olasz lombardiában élő rómaiak parlagi tyúkjai voltak. Az ezüst itáliai kakas feje és a sörénye ezüstfehér, fekete mezővel a tolltengely . A csibék vaxxitex hvt ibd vakcinázva vannak. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta. Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk.

Eladó australorp napos csibe és előnevelt csibe. Ár 3.000 ft cserébe tyúk csirke érdekel. 1 itáliai tyúk és 1 itáliai kakas elado! Az ezüst itáliai kakas feje és a sörénye ezüstfehér, fekete mezővel a tolltengely . Elődeik az olasz lombardiában élő rómaiak parlagi tyúkjai voltak.

Kakas közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk. Itáliai fogoly
Itáliai fogoly from patakai.hupont.hu
Lassan kezd kialakulni a baromfi ízlésem.nem biztos, hogy ez bárkinek tetszik, de nem is fontos. Elődeik az olasz lombardiában élő rómaiak parlagi tyúkjai voltak. Szűk helyen kicsit izgágák és a tyúkok kergetik egymást. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta. Az itáliai baromfi fajtaleírása származás: Elsősorban a tojók hátrafelé szélesedő alakot mutatnak. Ugyan itt eladó jól tojó tyúkok fekete,kék,feketebabos,fogoly,ezüst. Itáliai tenyész tojás eladó fogoly,kék,fekete,feketebabos szinben a tojás 120ft db.

Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk.

Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta. Ár 3.000 ft cserébe tyúk csirke érdekel. Szűk helyen kicsit izgágák és a tyúkok kergetik egymást. Ugyan itt eladó jól tojó tyúkok fekete,kék,feketebabos,fogoly,ezüst. Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk. Az ezüst itáliai kakas feje és a sörénye ezüstfehér, fekete mezővel a tolltengely . Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk. Lassan kezd kialakulni a baromfi ízlésem.nem biztos, hogy ez bárkinek tetszik, de nem is fontos. Itáliai és tőrpe cochin csirkék és felnőttek eladók. Az itáliai baromfi fajtaleírása származás: Elődeik az olasz lombardiában élő rómaiak parlagi tyúkjai voltak. 1 itáliai tyúk és 1 itáliai kakas elado! Itáliai kakas eladó vagy cserélhető.

Itáliai Tyúk : cochin - apro.tk - Lassan kezd kialakulni a baromfi ízlésem.nem biztos, hogy ez bárkinek tetszik, de nem is fontos.. Eladó australorp napos csibe és előnevelt csibe. Nyolc ezüst szinü itáliai kakas és hozzá 17 ezüst tyuk. Itáliai tenyész tojás eladó fogoly,kék,fekete,feketebabos szinben a tojás 120ft db. Itáliai és brahma tenyésztésével foglalkozunk. Az itáliai tyúk olaszországi tanyasi fajtáktól származó ellenálló parlagi tyúkfajta.

Kakas közepesen nagy, erős testalkatú, középmagas, széles állású tyúk itália. Itáliai tenyész tojás eladó fogoly,kék,fekete,feketebabos szinben a tojás 120ft db.